Hidroforul inteligent Hydrobox 900 – Cum sa ai presiune perfecta la toti robinetii

hidrobox (1)

In cladirile rezidentiale si comerciale, pompele de apa tip Booster au devenit un element important in distribuirea apei, asigurandu-se astfel o presiune constanta a apei. Presiunea excesiva sau o presiune care fluctueaza duce la pierderi de apa si uzura si deteriorare inutila a tevilor si echipamentelor de pompare.


In multe dintre cazuri, pompele de presiune tip Booster au dezavantajul de a consuma foarte mult curent. Recent, au aparut solutii de pompare inteligente care au sisteme de control dinamic al presiunii, adaptand astfel presiunea oricarei cerinte dinamice, fara compromisuri sau niveluri de zgomot excesive. Nivelul de zgomotul redus este una dintre caracteristicile de care beneficiaza un hidrofor inteligent precum Hydrobox 900. Un hidrofor silentios cu sistem inteligent de control al presiunii este exact confort pe care ti-l ofera un sistem precum Hydrobox 900.


Hydrobox 900


HafPompe, unul dintre jucatorii principali pe piata din Romania in solutii de pompare a lansat o solutie eficienta care se adreseaza dificultatile intampinate de sistemele de control al presiunii apei. Hydrobox 900 este un hidrofor inteligent care poate sa ofere o presiune constanta in permanenta tuturor robinetilor.
Hydrobox 900 incorporeaza pompa, motorul, vasul de expansiune si supapa de retinere intr-o singura unitate compacta. Cu ajutorul sistemului inteligent de pompare, Hydrobox 900 poate regla presiunea de intrare de la vasul de expansiune si presiunea de iesire pe robineti.


Spre deosebire de hidrofoarele conventionale, HafPompe Hydrobox 900 are un nivel de zgomot extrem de redus de 47 decibeli. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul unui motor cu magnet permanent care reduce zgomotul si are racire pe baza de apa. Motoarele conventionale agraveaza zgomotul prin vibratii si uzura.


In plus, sistemul de crestere a presiunii foloseste o unitate de frecventa variabila pentru a economisi pana la 80% energie in comparatie cu sistemele conventionale si, in acelasi timp, pentru a detecta scurgerile. Acest lucru este deosebit de benefic in reducerea dependentei de energia traditionala si in scaderea permanenta a costurilor de energie electrica.


Cum reuseste hidroforul inteligent Hydrobox 900 sa obtina o presiune a apei perfecta?


Senzorul integrat in pompa are abilitatea de a masura presiunea de refulare. Daca presiunea scade sub parametrii indicati, sistemul va mari presiunea pentru a compensa pierderile.


Pe de alta parte, daca presiunea depaseste parametrii maximi, hidroforul inteligent Hydrobox 900 poate sa regleze presiunea si sa o reduca la parametrii nominali. In plus, Hydrobox 900 opreste sistemul dupa 30 de minute de functionare continua in care suspecteaza pierderi pe circuit.

Caracteristici si beneficii Hydrobox 900

 • Presiune perfecta a apei
 • Unul dintre cele mai silentioase hidrofoare de pe piata
 • Capacitate de pana la 6 bar
 • O varianta all in one pentru toate nevoile domestice, cu sistem inovativ “plug and pump”
 • Interfata usor de inteles si controlat pentru orice utilizator
 • Sistem de detectare pierderi pe circuit (De exemplu un robinet lasat deschis)
 • Instalare interioara si exterioara

Aplicatii


Rezidentiale (Ideal pentru case cu pana la 3 etaje si 8 robineti)

 • Alimentare apa de la reteaua principala
 • Alimentare de la un rezervor extern
 • Alimentare din puturi cu o adancime maxima de 8 metri

Cladiri comerciale

 • Restaurante mici
 • Baruri
 • Scoli
 • Dispensare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu