• Filtru Y cu Flanse

  Sold By: PompeMAG

  Filtrul pentru impuritati tip Y are corp din fonta, se utilizeaza in sistemele de alimentare cu apa, industriale, in sisteme unde presiunea nominala poate ajunge la 16 bari iar temperatura maxima nu depaseste valoarea de 140 grdC.

   

  Sold By: PompeMAG

  Filtru Y cu Flanse

  105,00 lei2.300,00 lei
 • Flansa Filetata

  Sold By: PompeMAG

  Flansa filetata sudabila este o piesa din otel ce face parte din categoria fitingurilor sudabile, utilizata in instalatii industriale pentru transportul fluidelor termice, petroliere si al gazelor. Flansa filetata este fabricata din otel iar montajul intr-o instalatie se face exclusiv prin sudura, o imbinare nedemontabila. Procedeul are avantajul unui cost redus si sigur, prin folosirea integrala a suprafetei de imbinare a doua piese componente, putand fi folosit material de sudura identic sau diferit.

  Diferenta tehnica intre alte tipuri de flanse de otel sudabile si flansa filetata, consta in prezenta filetului in orificiul de trecere a fluidelor, acest lucru usurand manopera si eliminand din necesarul de materiale stuturile filetate, asigurand prin filet un montaj facil,sigur si perfect etans intre un fiting sau armatura cu filet exterior si flansa filetata si implicit intregii instalatii.

  Imbinarea mecanica prin organe de asamblare intre flansa filetata si alte tipuri de flansa, se executa clasic prin setul ce cuprinde garnitura, suruburi, piulite si saibe.

   

  Sold By: PompeMAG

  Flansa Filetata

  46,00 lei105,00 lei
 • Flansa Oarba

  Sold By: PompeMAG

  Flansa oarba este fabricata din otel, iar montajul acesteia intr-o instalatie se realizeaza prin utilizarea setului pentru montaj flanse ce cuprinde garnitura, suruburi, piulite si saibe. Flansele oarbe sunt fabricate fara gaura de trecere si sunt astfel folosite pentru a bloca capete de teava, valve sau deschideri pentru vase ce functioneaza sub presiune. Din punctul de vedere al presiunii si bolturilor de inchidere, flansele oarbe, cu precadere cele de dimensiuni mai mari, sunt flansele cele mai puternic tensionate. Cu toate acestea, cele mai multe tensiuni fac parte din categoria de indoire, aproape de centru si intrucat nu exista un diametru interior standard, aceste flanse sunt potrivite pentru utilizarea la presiune si temperatura ridicata. Drept urmare, flansa oarba se poate utiliza in instalatii industriale si termice de inalta presiune, instalatii sudate, obturarea trecerii fluidelor sau gazelor.

  Sold By: PompeMAG

  Flansa Oarba

  54,00 lei350,00 lei
 • Flansa Plata

  Sold By: PompeMAG
  Flansa plata are rolul de a fixa etans doua componente cum ar fi teava rotunda de otel si o armatura(robinete). Flansa plata permite imbinarea prin sudura cu un stut filetat din otel sau imbinarea cu o flansa filetata pentru trecerea la alt tip de instalatie. Imbinarea mecanica prin organe de asamblare intre flansa plata si alte tipuri de flansa se executa clasic cu ajutorul setului ce cuprinde garnitura, suruburi, piulite si saibe. Utilizare flansa plata – instalatii industriale si termice de inalta presiune, instalatii sudate

   

  Sold By: PompeMAG

  Flansa Plata

  18,00 lei110,00 lei

Main Menu